Cauta in stiri

RSS Feed

concepte

Honda EV-Cub, versiunea electrica a lui Cub

22.10.2009
Foto ©: Honda

Honda a prezentat la Tokyo Motor Show conceptul EV-Cub, urmasul ecologic al renumitului model Cub, cel mai vandut vehicul cu 2 roti de pe planeta.

De mai bine de jumatate de secol, Super Cub si-a facut cu loialitate treaba pentru milioane de oameni din toata lumea. Pentru a-i asigura continuitatea in viitorul indepartat, Honda a dezvoltat EV-Cub, o noua generatie prezentata sub forma de concept. Fiind alimentat de o baterie de capacitate mare, montata in centrul unui cadru din aluminiu, noul model este mai compact si mai subtire decat cel original si are un look mai modern dar si mai minimalist. O alta noutate importanta pentru EV-Cub este sistemul de tractiune integrala, ce va mari stabilitatea si va oferi o aderenta mai buna . Scaunul ascunde ca si pana acum un spatiu de depozitare, EV-Cub dorind sa fie la fel de practic ca si faimosul sau predecesor. 

Honda nu a oferit alte detalii tehnice astfel incat nu stim cat de eficient ar putea fi inlocuitorul electric al lui Cub si ce autonomie ar putea avea insa acesta ar putea deveni o solutie ecologica de mobilitate accesibila maselor.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.