Cauta in stiri

RSS Feed

modele viitoare

Honda Fury 2009 - fotografii spion

05.12.2008
Foto ©: Hans G. Lehman

Fanii motocicletelor custom/cruiser marca Honda pot avea un motiv de bucurie, deoarece au aparut primele fotografii spion cu modelul Fury, la care producatorul japonez este suspectat ca lucreaza de ceva timp.

Modelul a fost surprins de fotograful german Hans G. Lehman inca din anul 2003, in timp ce era testat pe soselele din desertul Arizona. Abia acum, dupa ultima conventie a dealerilor Honda din America de Nord, de unde cineva a sustras o imagine (foto 3) cu modelul Fury, s-a putut face legatura intre cele doua.

Fata de prototipul de acum cinci ani si cel prezentat dealerilor se pot observa unele modificari, cum ar fi rezervorul de combustibil mai ingust, saua dubla si aripile mai generoase.

Motorul ar trebui sa fie unul v-twin racit pe aer, cu o capacitate cilindrica intre 1.300 cmc si 2.000 cmc, similar din punct de vedere tehnic seriei VTX. Cadrul deocamdata banuim a fi de tip softail, dublu-leagan realizat din otel, transmisia finala pe curea iar jantele turnate in trei spite.

Prezentarea oficiala a celui mai apropiat model Honda de stilul chopper, ar putea avea loc pe 16 ianuarie anul viitor la salonul Motor Show din New York. Va vom tine la curent cu acest subiect pe masura ce vor aparea alte detalii.

Via I Solo Moto 30

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.