Cauta in stiri

RSS Feed

proiecte

Honda Fury are un frate Roadster

17.03.2009
Foto ©: Honda

Proiectul Honda Fury dezvoltat timp de cinci ani special pentru piata americana, si lansat oficial la New York in luna ianuarie a acestui an, a cauzat se pare si aparitia unei versiuni Roadster.

Schitele alaturate au fost patentate de Honda in Statele Unite ale Americii, inginerii japonezi proiectand acest model pentru a explora potentialul motorului V-twin utilizat de Fury.

Designul unic imbina elemente specifice motocicletelor custom americane, avand un cadru masiv din otel tubular si jante custom impunatoare, dar pot fi regasite si influente britanice tipice modelelor cafe-racer.

In plus, pentru a pastra motorul si transmisia finala pe cardan initial utilizate pe seria VTX de la Honda, a fost nevoie de mascarea radiatorului de racire in partea din fata a cadrului.

Modelul Roadster dispune de o furca fata inversata cu jambe generoase, doua discuri fata de 320 mm si etriere cu patru pistonase, alaturi de un sistem de evacuare unic ce se termina sub sa.

Desi nu exista momentan nici o informatie referitoare la o posibila finalizare a acestui proiect, Honda Roadster 1300 ar putea reprezenta un concurent serios pe piata americana pentru mai multe modele Buell dar si pentru Yamaha MT-01.

Via I Solo Moto 30

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.