Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2009

Honda Fury dezvaluita prin schitele oficiale

01.01.2009
Foto ©: Honda

Dupa ce v-am prezentat fotografiile spion cu viitorul chopper de uzina marca Honda, va prezentam schitele oficiale ale modelului Fury, care va fi lansat cu ocazia salonului Motor Show New York de pe 16 ianuarie.

Fury este prima incercare a celor de la Honda de a realiza un custom bike in stilul “American Chopper”, proiectat pentru a concura cu motociclete precum Harley-Davidson Rocker si Yamaha Raider, pe piata americana.

Desi au fost facute cateva promisiuni importante cu ocazia intalnirii dealerilor din America de Nord, moment in care acestia se asteptau la o motocicleta care va revolutiona piata, dotata cu o cutie automata si motoare noi, Honda Fury va fi un chopper destul de conventional si va utiliza actualul motor V2 racit cu apa, de 1312 cmc, de pe modelul VTX 1300, o cutie manuala cu 5 trepte, singura imbunatatire notabila fiind injectia, un pas asteptat pentru a respecta in continuare normele de poluare in vigoare.

Via | MCN

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.