Cauta in stiri

RSS Feed

noutati EICMA

Honda Hornet 600 in culori noi

Paul Lozba | 05.11.2008
Foto ©: Honda

Una din putinele noutati prezente la standul Honda de la EICMA, a fost naked-ul Hornet CB 600F ce a primit usoare modificari pentru anul 2009. Model de baza in gama Honda, Hornet nu va avea un an usor, acesta avand de infruntat concurenti foarte capabili precum Triumph Street Triple sau Suzuki GSR 600.

Acesta are acum 3 optiuni noi de culoare, Acid Yellow, Pearl Cool White si Quasar Silver Metalic, un nou amortizor central cu 7 reglaje, setari suplimentare pentru furca si bordul modificat cu un nou turometru in stil racing. De asemenea este disponibil sistemul de franare C-ABS dar si o gama completa de accesorii cum ar fi: capac monopost, parbriz, crash pads motor, aparatoare amortizor, s.a.

Desi design-ul modelului actual, aparut in 2007, nu este chiar pe gustul tuturor, motocicleta se bucura inca de  o popularitate deosebita fiind unul din cele mai vandute naked-uri din Europa.

Specificatii tehnice Honda CB 600 F Hornet.

Bookmark and Share
telescoape by vasile on 08.02.2011
ma intereseaza si pe mine telescoapele fatza pt honda hornet 2008 multumesc.
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.