Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2010

Honda lanseaza noul scuter Faze 250

01.07.2009
Foto ©: Honda

Honda a lansat in Japonia noul Faze 250, un scuter modern foarte atractiv, ce ar putea ajunge si in Europa in 2010.

Aflandu-se in acelasi segment cu Suzuki Gemma 250, noul Faze se prezinta cu un design original foarte dinamic. Datorita formei carenelor si a farului, aspectul partii frontale masive ne trimite cu gandul la noul model Honda V4.

Scuterul este propulsat de un motor monocilindric de 250 cmc cu 4 supape, racit cu lichid, cu o putere de 23 de cai si un cuplu de 23 Nm, montat pe un cadru dublu-leagan din otel tubular. Acesta este alimentat prin injectie PGM-FI si consuma numai 2,5 litri la suta de kilometri in cazul deplasarii cu viteza de 60 km/h.

Ampatamentul generos de 1.540 mm se apropie de cel al unui sport tourer veritabil iar greutatea la plin este de 180 kg. Rotile sunt de 13 inch si au in standard sistem de franare CBS, ABS-ul fiind optional.

Sub saua joasa (755 mm) se afla un portbagaj generos de 50 de litri in timp ce sub bord regasim alte doua spatii de depozitare cu o capacitate maxima cumulata de 3 litri.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.