Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2010

Honda lanseaza Shadow 750 Black Spirit

04.09.2009
Foto ©: Honda

Din cadrul noutatilor pentru 2010, prezentate azi de Honda, face parte si noul model Shadow 750 Black Spirit, Shadow Phantom pe piata americana, conceput sa concureze cu noul Harley-Davidson Iron 883 dar si cu Kawasaki Vulcan 900 Custom SE.

Black Spirit este o variatie a lui VT750C Shadow Spirit, lansat in 2007, si se prezinta cu influente din stilul bobber dar si cu un spirit minimalist. Modelul are un aer mai agresiv datorita negrului predominant dar si datorita jantei fata de 17" ce a inlocuit-o pe cea de 21".

Spre deosebire de Iron 883, la noul cruiser Honda s-a folosit negrul lucios (Graphite Black) pentru majoritatea componentelor, farul, ghidonul, motorul si capacul filtrului de aer fiind vopsite in negru mat. Singurele piese cromate sunt evacuarile si oglinzile in timp ce prinderile aripii spate, capacele de chiulasa si ornamentele furcii sunt vopsite in gri mat. Ghidonul a fost si el modificat, fiind mai apropiat de cele de tip drag-style, iar semnalizarile sunt prinse de un suport nou masiv, pozitionat peste furca.

Black Spirit are in continuare cea mai joasa sa din clasa lui, inaltimea fiind de doar 652 mm, lucru ce va fi apreciat in special de persoanele mai scunde. Motorul este acelasi V2 de 745cmc, alimentat prin injectie PGM-FI si racit cu lichid, prezent si pe Shadow Spirit.

Bookmark and Share
Pret by Jules on 13.03.2010
Super acest nou model de la Honda...dar oare modelul Shadow Spirit il vor mai fabrica ?...imi placea mai mult cu roata de 21 pe fata. Oricum..cam la ce pret ar fi noul model ?
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.