Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2010

Honda lanseaza trei noi cruisere in gama VT 1300

17.11.2009
Foto ©: Honda

Dupa ce le-a prezentat publicului pentru prima data la Salonul Tokyo Motor Show 2009, Honda a lansat, momentan in Statele Unite, cele trei noi modele custom derivate din Honda VT1300CX (Fury), denumite Sabre, Stateline si Interstate.

Toate trei impart acelasi cadru, transmisia finala prin cardan si sunt propulsate de motorul SOHC de 1312cmc, V2 la 52 de grade, racit cu lichid, cu 3 supape pe cilindru si alimentat prin injectie electronica PGM-FI, ce dezvolta o putere de 58 cp la 4.250 rpm si un cuplu maxim de 107 Nm la 2.250 rpm. Franele sunt asigurate pe fata de un disc de 336mm cu un etrier cu 2 pistonase, respectiv de un disc de 296 mm cu un etrier cu un singur pistonas pe spate. ABS-ul este disponibil optional pentru toate modelele. Capacitatea rezervorului este de 16,6 litri, cu 3,8 litri mai mare decat la Fury.

Honda Sabre (VT1300CS)

Cruiserul sportiv Sabre este modelul cel mai apropiat ca aspect de chopper-ul Fury, diferenta principala fiind data de forma cadrului, acesta avand o inaltime mai mica, si de instrumentatia de bord plasata pe rezervor. Sabre pastreaza atat unghiul furcii al lui Fury cat si roata fata de 21 inch. Este interesanta alegerea numelui, japonezii folosind-ul prima data in anii 80, pentru mai multe modele din gama Honda VF.

Honda Stateline (VT1300CR)
Stateline este un cruiser traditional cu linii elegante fluide si se diferentiaza de Sabre prin roata fata de 17 inch incaltata cu o anvelopa mai lata, ghidonul alungit, aripile mai mari in stil retro si saua mai confortabila pentru pasager. De asemenea, cilindrii motorului sunt vopsiti in negru.

Honda Intersate (VT1300CT)
Interstate este versiunea touring a lui Stateline si este dotata in plus cu genti laterale din piele rigida, parbriz de mari dimensiuni si scarite mai confortabile, menite sa asigure un nivel mai mare de confort pentru excursiile mai lungi.

Pe langa cele 3 noi cruisere, Honda a mai lansat in State si noul Shadow RS.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.