Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2009

Honda lanseaza VTR 250 2009

18.02.2009
Foto ©: Honda

Chiar daca Honda nu a furnizat inca informatii tehnice referitoare la noul VTR 250, micul naked japonez cu detalii inspirate de la Ducati Monster a primit o serie de imbunatatiri importante pentru 2009, urmand a fi relansat pe piata japoneza.

Motorul este acelasi V-twin la 90 de grade cu patru supape pe cilindru, racit cu lichid, dar incepand cu 2009 acesta va fi echipat cu sistemul de injectie PGM-FI. Datorita noului sistem, filtrul de aer a trebuit sa fie repozitionat sub rezervor pentru a mentine motocicleta supla.

Cadrul de tip grila ramane acelasi, in timp ce rotile si sistemul de franare sunt identice cu ale versiunii de anul trecut conceputa special pentru piata japoneza.

In ciuda faptului ca arata traditional, instrumentele de bord sunt complet digitale iar la capitolul spatiu de depozitare sub sa noul VTR 250 sta mult mai bine, intr-o incercare a producatorului japonez de a se lupta cu maxi-scuterele ce domina segmentul 250 cmc.

Noul model va fi disponibil in cinci variante de culoare: argintiu, rosu, negru, albastru si galben, deocamdata doar pentru piata asiatica, existand posibilitatea ca acesta sa-si faca debutul in Europa in toamna anului viitor.

Via I Visordown

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.