Cauta in stiri

RSS Feed

Honda planuieste un "update" pentru CB1100!

Ciprian | 06.01.2016
Foto ©:

Honda planuieste un nou line-up de vehicule care va fi dezvaluit la Salonul Auto de la Tokyo.

Salonul va fi dominat de masini ceea ce inseamna ca motocicletele vor fi oarecum evidentiate.

Cele prezente sunt predictibile, cum ar Africa Twin, RC213V-S, Fireblade SP si VFR800X. Conceptul CB a fost vazut la Tokyo Motor Show in octombrie si isi va face aparitia si acum. Va fi singurul concept din cadrul evenimentului si e posibil sa concureze cu noul Triumph Bonneville pe viitor.

Se cunoaste faptul ca modificarile exterioare in cazul motocicletelor retro sunt destul de greu de accentuat. Concept CB este putin diferit fata de vechiul CB1100 avand un rezervor mai “sculptat”, noi elemente de aluminiu, air-box diferit, o sa redefinita si noi scarite. Este mai mult crom pe panoul de control, far iar elementele de aluminiu de sub sa sunt inlocuite de asemenea cu…crom.

Pe langa toate cele enumerate, sasiul si motorul este neschimbat, indeplinind normele de emisie europene, catalogat fiind Euro 4 in ciuda motorului in 4 cilindri racit pe aer.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.