Cauta in stiri

RSS Feed

modele viitoare

Honda pregateste lansarea CB 1100F

26.12.2008
Foto ©: Honda

Desi constructorul japonez si-a lansat oficial inca de acum cateva luni majoritatea noutatilor pentru 2009, acesta pregateste cu discretie una dintre cele mai spectaculoase motociclete ce se va afla in showroom-uri incepand de anul viitor, si anume CB 1100F.

Informatii extrase din cererile de patentare inaintate de Honda sugereaza faptul ca designul final al modelului a fost stabilit si certificat, noul naked avand sanse mari sa fie lansat in luna martie a anului viitor la Tokyo Motorcycle Show.

In ciuda faptului ca a trecut mai bine de un an de cand prototipul CB 1100F a fost prezentat in cadrul aceluiasi salon moto mentionat mai sus, documentele arata clar ca modelul se afla pe ultima suta de metri din cursa spre productia de serie.

Uitandu-ne la cazul DN-01, care si-a facut debutul ca si concept la salonul moto anual de la Tokyo in 2005 pentru a intra in productie doi ani mai tarziu in aproape aceeasi stare, nu poate decat sa ne bucure ca varianta de serie CB 1100F va avea designul spectaculos al prototipului. (foto)

Via | MCN

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.