Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2010

Noul Honda CBR 1000 RR Fireblade 2010

04.09.2009
Foto ©: Honda

Acestea sunt primele imagini oferite de producatorul japonez Honda cu noul sau CBR 1000 RR Fireblade 2010, modelul primind noi scheme de culoare atractive, un usor facelift si modificari la arborele cotit din motor.

Fata de modelul 2008, farul noului superbike a fost retusat, evacuarea finala este un pic diferita, codita si stopul spate au fost usor restilizate iar inginerii japonezi au umblat in motor pentru a suplimenta puterea la turatii medii. De asemenea, semnalizarile si suportul de numar au fost integrate intr-un ansamblu compact, ce se poate detasa usor de codita, pentru folosirea pe circuit.

Noile versiuni de culoare sunt: Graphite Black (grafica alb/negru), Digital Silver Metallic/ Pearl Fire Orange, Tweaked HRC tricolour si Graphite Black (Black special).

Preturile in Europa urmeaza sa fie de 15.960 de euro in cazul lui CBR 1000 RR Fireblade 2010 si de 16.690 de euro pentru versiunea cu C-ABS.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.