Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2009

Honda prezinta CG150 TITAN MIX

12.03.2009
Foto ©: Honda

Moto Honda da Amazonia Ltd., filiala producatorului japonez din Brazilia, a anuntat recent ca va incepe vanzarile noului model CG150 TITAN MIX incepand cu jumatatea lunii martie a acestui an.

Aceasta este prima motocicleta de serie din lume ce poate functiona cu benzina, bio-etanol, sau o combinatie a celor doua, fiind echipata cu Sistemul de Injectie Mix Fuel dezvoltat de Honda. Compania japoneza se adapteaza astfel cerintelor pietei din Brazilia, acolo unde 90% din masinile vandute pot functiona cu bio-etanol, acest tip de carburant fiind extrem de ieftin deoarece este produs pe plan local din trestie de zahar.

Ne putem astepta in viitor sa vedem si alte modele Honda echipate cu Sistemul de Injectie Mix Fuel, CG150 TITAN MIX fiind doar prima motocicleta ce a beneficiat de aceasta noua tehnologie.

Costurile de intretinere si exploatare extrem de mici reprezinta atuurile cu care Moto Honda da Amazonia Ltd. spera sa vanda 200.000 de exemplare anual. In plus, noul model CG150 TITAN MIX va avea un pret final de achizitie de numai 2.115 euro, ce va atrage in mod sigur segmentul de piata vizat.

Honda World News

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.