Cauta in stiri

RSS Feed

noutati EICMA

Honda prezinta Silver Wing SW-T400

11.11.2008
Foto ©: Honda

La standul Honda de la EICMA, am remarcat versiunea de anul viitor a elegantului Silver Wing SW-T400, ce evolueaza printr-un aspect nou si mai multe dotari, fiind acum mult mai practic, confortabil si rafinat, un inlocuitor ideal al deplasarii cu masina prin taficul urban din ce in ce mai haotic.

Noul far alcatuit din doua parti separate, semnalizarile independente, parbrizul de vant ce se integreaza perfect cu design-ul frontal si finisarea de exceptie contribuie la o infatisare stilata.

Instrumentatia de bord alcatuita din cinci cadrane ofera informatii complete, afisajul LCD incluzand un indicator al consumului de benzina, unul anti-furt HISS (Honda Ignition Security Sistem) si un indicator V-belt.

Saua mult mai generoasa a fost coborata pana la 740 mm iar impreuna cu suportul lombar marit ofera un confort deosebit, chiar si in cazul unor deplasari mai lungi. Spatiul imens de depozitare de sub sa este luminat si poate adaposti cu usurinta doua casti integrale.

Motorul in patru timpi de 399 cmc, cu doi cilindri in linie, DOHC, racit cu lichid, alimentat prin injectie electronica, dezvolta 39,1 cp la 8.000 rpm si un cuplu de 37,8 Nm la 6.500 rpm. Transmisia finala este realizata printr-o curea V-Matic iar sistemul de evacuare are incorporat propriul dispozitiv HECS3, cu sonda lambda, ce are grija ca emisiile sa fie sub normele de poluare Euro 3.

Dimensiunea discului de frana fata a fost marita pana la 276 mm, noul Silver Wing SW-T400 fiind echipat cu sistemele CBS si ABS, impreuna oferind performante de neintrecut la clasa sa. Rezervorul de combustibil de 16 litri si consumul scazut ofera o autonomie satisfacatoare. Furca fata are jambe de 41 mm iar amortizoarele spate sunt reglabile in 5 pozitii.

Honda Silver Wing SW-T400 va fi disponibil in urmatoarele scheme de culoare: Sword Silver Metallic, Pearl Cosmic, Black Metallic, Candy Graceful Red si Pearl Sunbeam White.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.