Cauta in stiri

RSS Feed

Honda se gandeste serios in privinta producerii modelului CB1100.

Ciprian | 25.03.2016
Foto ©:

A fost descris in prima faza ca un concept dar multi din interiorul firmei sustin ca motocicleta nu este departe de a fi produsa si a face parte din gama.

E posibil ca cei de la Honda sa ia in serios modelul retro roadster CB1100? Doua astfel de concepte au fost dezvaluite la Salonul de Motociclete de la Osaka.

Salonul in cauza nu este mare dar Honda a venit cu o gama larga de concepte si modele de productie incluzand CB1100, acestia urmarind indeaproape reactia potentialilor clienti.

Conceptul rosu CB a fost vazut deja la Salonul Moto de la Tokyo de anul trecut dar ultimul dintre acestea a fost putin modificat.

Va lasam sa va delectati cu pozele de mai jos...

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic
Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.