Cauta in stiri

RSS Feed

modele viitoare

Honda si Yamaha vor produce motociclete electrice in serie

12.09.2008
Foto ©:

Cresterea accelerata a pretului petrolului poate fi motivul principal pentru care doi mari producatori de motociclete si-au anuntat planurile de a intra pe piata combustibililor alternativi.

Potrivit publicatiei Nikkei Weekly, Honda si Yamaha, care detin impreuna o treime din piata moto, au stabilit deja datele la care vor incepe sa produca motociclete electrice in serie.

Yamaha a facut publica informatia conform careia intentioneaza sa introduca pe piata pana in 2010 o motocicleta electrica, cu o autonomie de 100 km si o putere comparabila cu cea a unui motor de 50cc din prezent.

Honda va lansa motociclete electrice cu baterii litium-ion in 2011, tintind clienti cum ar fi Serviciul Postal Japonez, care ar putea sa-si schimbe flota de 90,000 de motociclete cu modele electrice.

Oficialii de la Honda si Yamaha au declarat ca lucreaza in prezent la dezvoltarea motocicletelor electrice dar nu au stabilit date exacte, incluzand preturi si momentul introducerii lor pe piata.

Via | Visordown

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.