Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2010

Honda va lansa CB 1100 la Tokyo

30.09.2009
Foto ©: Honda

Dupa aproape trei ani de speculatii si zvonuri, Honda anunta productia de serie a mult asteptatului model retro CB 1100, urmand sa-l prezinte oficial la editia de anul acesta a Salonului Tokyo Motor Show.

Producatorul japonez raspunde astfel reactiei pozitive a pietei, conceptul expus acum trei ani in cadrul aceluiasi salon fiind foarte bine primit de fanii marcii si nu numai. Modelul de serie este destul de schimbat fata de prototipul din 2007, pierzandu-si putin din farmecul initial: cadrul, motorul si galeriile de evacuare sunt diferite, rezervorul este restilizat, avand acum o forma mai rotunjita, bordul este mai mare iar bratele oglinzilor retrovizoare sunt mai lungi. De asemenea, ampatamentul este mai mic, saua pasagerului mai coborata, evacuarea finala mai lunga, jantele sunt finisate diferit iar ansamblul stop-aripa este mai masiv

"Facandu-si aparitia in premiera mondiala, CB 1100 foloseste potentialul motorului racit cu aer in 4 cilindri, bazandu-se pe aspectul atragator si placerea pilotajului a generatiilor CB."

Toate specificatiile tehnice ale noului CB 1100 vor fi facute publice la sfarsitul lunii viitoare in cadrul Salonului Tokyo Motor Show.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.