Cauta in stiri

RSS Feed

modele viitoare

Honda va relansa Africa Twin in 2010

01.04.2010
Foto ©: Luca Bar

Honda XRV 750, cunoscut mai bine sub denumirea Africa Twin, este un model legendar al constructorului japonez, recunoscut ca fiind una din cele mai robuste si fiabile motociclete Honda fabricate vreodata.

Daca mai multe zvonuri aparute anul trecut anuntau faptul ca Honda va produce mai degraba un urmas al actualului Varadero, dotat cu propulsor V4, italienii de la Infomotori dau ca sigura relansarea renumitului model adventure, la mai bine de sapte ani de la oprirea productiei.

Se pare ca viitorul Africa Twin va fi propulsat de un nou motor V2, ce va avea o cilindree de 1.000cmc, fata de 1.200cmc cat au principalele modele concurente (BMW R 1200 GS si Yamaha Super Tenere 1200), tocmai pentru a obtine o masa proprie cat mai redusa. Cu toate acestea, puterea si cuplul vor fi apropiate de nivelul concurentei. Mai mult, transmisia finala va fi pe lant iar roata fata de 21 inch.

Este de asteptat ca lansarea oficiala a noului XRV 1000 Africa Twin sa aiba loc in toamna, la Salonul EICMA de la Milano, odata cu prezentarea modelului Aprilia Tuareg, un viitor potential concurent.

Vom reveni asupra acestui subiect, imediat ce vom afla mai multe informatii.

Bookmark and Share
In sfarsit!!! by GiGEL 80 on 01.04.2010
Le-au trebuit ceva ani celor de la Honda insa era si cazul, bravo! In sfarsit vom avea un adventure bike adevarat! :D Bye bye KTM :D
Mobra! by Mishulescu on 01.04.2010
Si mobra, nu uitati mobra :p
da ... by Ishmael on 03.04.2010
Daca purta stirea alta data, ma entuziasmam. Da` oricum ... povestea ST vs AT se va repeta ... o data si o data :)
felix by felix on 16.01.2011
foarte bine arata, sper sa fie la fel buna ca cea mai veche, o sa vedem, nu?
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.