Cauta in stiri

RSS Feed

NOU:Horex lanseaza Café Racer 33 Ltd

Horex lanseaza Café Racer 33 Ltd

Ciprian | 13.03.2014
Foto ©:

Firma de motociclete Horex a lansat un nou model in editie limitata ce se adreseaza persoanelor ce urmaresc ceva mai exclusiv.

Poarta numele de Café Racer 33 Ltd ce este foarte sugestiv, o motocicleta sport in stil café ce va fi la vanzare intr-un numar de 33 de exemplare.

Creata in colaborare cu firma LSL, ce se ocupa cu comercializarea produselor aftermarket, motocicleta primeste multe obiecte LSL incluzand o noua sa, un far redefinit si o aparatoare inaintea radiatorului, din aluminiu. Ambele aparatori de noroi fata si spate sunt si ele noi, precum si culoarea acestora.

Restul motocicletei este compusa din piese high-end printre care, Ohlins (furca fata FGRT 43mm si amortizor spate TTX 36), Brembo (disc de frana principal radial si etriere monobloc) in timp ce Bosch ofera electronica, incluzand sistemul de franare ABS. Piesa de rezistenta este motorul VR6 ce dezvolta 126 CP, capacitatea totala este de 1218 cm3, fiind format din 3 axe cu came si 3 valve pe cilindru, intr-o configuratie radiala.

Cifra “3” apare si cand e vorba de pret. Una din cele 33 de modele Café Racer 33 Ltd, va costa 33.333 euro.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.