Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2010

Husaberg creaza o noua clasa prin FE 390

04.07.2009
Foto ©: Husaberg

Dupa ce anul trecut a schimbat radical tipul de motor ce echipeaza toate modelele companiei, deosebit prin dispunerea cel putin interesanta a cilindrului, Husaberg creaza o noua clasa in 2010 prin lansarea lui FE 390.

Producatorul a dezvoltat un motor monocilindric de 390 cmc special pentru a echipa o motocicleta ce se doreste a fi compromisul dintre una de 250 cmc si alta de 450 cmc.

Acolo unde un 250 nu are suficienta putere la turatii joase, iar un 450 are poate un pic prea multa, acest motor de 390 cmc vine sa impace pe acei pasionati de off-road care nu sunt foarte experimentati si nici nu intentioneaza sa participe la competitii de top.

Husaberg FE 390 este fizic mai mica decat FE 450 si, prin urmare, mai manevrabila in conditiile unui teren accidentat unde o motocicleta "mare" poate fi pur si simplu prea mult.

Cuplul motorului ajuta noul FE 390 sa se descurce in orice situatie iar puterea incredibila dezvoltata la turatii joase poate fi controlata cu usurinta. Cei care cauta varfuri de putere similare unui 450 cmc vor ramane insa dezamagiti iar cutia de viteze solicita mai mult pilotul, asemenea unui 125 cmc in doi timpi.

Via | MCN

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.