Cauta in stiri

RSS Feed

modele noi

Husquarna, line-up pentru 2013

Costi Radoi | 22.06.2012
Foto ©: Husquarna

A innebunit lupul. Daca pana acum asteptam cuminti, dar frenetic, lunile noiembrie-februarie pentru a avea acces la prezentarea noilor modele, daca pana acum saloane moto de la Koln si Milano reprezentau rampa de lansare, iata ca acum se lanseaza modelele 2013 la mijlocul lui 2012.

Pe calea deschisa de catre KTM-Husaberg si Honda, iata ca a calcat acum si Husquarna, marca ce a intrat inca din 2007 in posesia grupului bavarez BMW. Se pare ca anul acesta le merge de minune, deoarece au realizat in total o crestere de 43,5 procente fata de aceeasi perioada a anului trecut, asa ca ce s-au gandit baietii: “hai s-o dam cu modelele de 2013, ca si noi avem”.

Principalele modele aruncate la bataie sunt TE 250R, TE 310R, TXC 250R si TXC 310R. R-ul vine ca si o completare a numelui si anunta noile update-uri prezente pe mobre. Principalele atribute prezente in fisele tehnice sunt: o crestere de 7% a puterii si a cuplului pentru motoarele de 250 cmc si o crestere de 5% a puterii si 8% a cuplului, pentru cele de 310 cmc.

Lucrurile astea s-au realizat multumita unei noi mapari a sistemului de injectie de la Keihin si al unui nou design al chiulasei, plus noile supape de otel si galeriile de admisie si evacuare.

S-a mai lucrat si la suspensii iar versiunile TEC vor veni cu motor pregatit direct pentru competitii.

Concluzie? Bavarezii de sorginte scandinava, cu sediul in nordul Italiei, daca putem spune asa echipei de la Husquarna, bazandu-ne pe grupul, locatia si originea firmei, vor sa intre “en fanfare” in sezonul 2013. Cred insa ca daca o mai tin asa cu prezentarile noului model la sase luni, tare mi-e ca in decembrie sau ianuarie vor prezenta line-up-ul de 2014.

Tags: husquarna, 250, 310, te, txc, tec
Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.