Cauta in stiri

RSS Feed

noutati Intermot

Husqvarna a lansat SM 450R 2009

09.10.2008
Foto ©: Husqvarna

Seria noutatilor salonului Intermot de la Koln este continuata de Husqvarna, care a prezentat noul supermoto pentru anul viitor, SM 450R. Este bazat pe modelul 2008 dar i s-au adus unele imbunatatiri pentru a putea rivaliza in acest segment pe piata din Europa.

Principala noutate o constituie cadrul reproiectat mult mai rigid. In plus, schimbarile au condus la scaderea masei proprii cu un kilogram. La capitolul ciclistica, SM 450R a primit un set de jante negre Excel din aluminiu. Masca farului are un design proaspat si integreaza perfect afisajul digital de dimensiuni mai mici.

Motorul beneficiaza de un circuit nou de ungere iar distributia primara are un intinzator mai precis. Schimbarea sistemului de lubrificare imbunatateste si ungerea in cutia de viteze. O alta noutate o reprezinta supapele de evacuare fabricate acum din otel.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.