Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2010

Husqvarna prezinta noile modele 2010 de motocros si enduro

10.06.2009
Foto ©: Husqvarna

Mai usoare, mai fiabile, performante sporite si manevrabilitate imbunatatita. Acestea sunt elementele cheie ce staul la baza muncii de dezvoltare intreprinse de catre inginerii Husqvarna la noile modele 2010 din gamele Enduro si Motocros.

Aceste imbunatatiri nu afecteaza aspectul off-road al motocicletelor Husqvarna, aspect care le diferentiaza de concurenta si le confera un design exclusiv. Sunt disponibile 7 modele Enduro si 3 Motocros pentru a satisface nevoile celor mai pretentiosi fani off-road. Noile modele sunt replici adevarate ale motocicletelor oficiale cu care echipa Husqvarna a obtinut mari succese in Campionatele Mondiale.

Este demna de mentionat introducerea in gama Enduro a unei motociclete complet noi - TE 250 2010. Aceasta motocicleta cu motor cu un design de ultima generatie, in patru timpi alimentat prin injectie a debutat cu succes in Campionatul Mondial de Enduro cu Antoine Meo.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.