Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2009

Husqvarna prezinta noul TC 250

08.02.2009
Foto ©: Husqvarna

Noul model Husqvarna TC 250 a debutat in plan international pe superbul circuit aflat in vecinatatea localitatii San Miguel de Abona din Tenerife (Insulele Canare) in urma cu o saptamana.

40 de jurnalisti veniti din toata lumea au avut ocazia sa testeze pentru prima data cel mai nou venit in familia Husqvarna. TC 250 a fost de asemenea pilotat de Antoine Meo, pilotul de fabrica Husqvarna, care a fost un oaspete special al prezentarii. Antoine va pilota de asemenea noul TC 250 in 4 timpi la anumite evenimente MX din sezonul 2009.

Modelul a fost poreclit X light datorita greutatii sale incredibil de reduse, acesta cantarind doar 96 kg la gol. Filtrul de ulei este nou, fiind acum mai eficient in filtrare insa cu intervale de inlocuire neschimbate iar cutia de viteze a fost imbunatatita pentru o actionare mai precisa.

Motorul de 250cmc al lui TC 250 a fost puternic revizuit tehnic primind o serie de imbunatatiri: acesta este mult mai compact, fiind acum cu 13% mai mic decat motoarele concurentilor. De asemenea a mai primit o supapa de evacuare a presiunii pe circuitul de ulei pentru a regla presiunea uleiului in functie de turatia motorului. Aceasta noua supapa previne aparitia nivelelor mari de presiune in timpul rularii in conditii de temperaturi scazute, limiteaza pierderile de putere si reduce temperaturile de functionare. O alta schimbare a intervenit asupra supapelor de evacuare care sunt acum din titan.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.