Cauta in stiri

RSS Feed

noutati EICMA

Husqvarna prezinta SMQ, un nou concept de motocicleta

Paul Lozba | 04.11.2008
Foto ©: Husqvarna

Compania Husqvarna, a prezentat astazi la EICMA Milano, originalul concept SMQ. Ideea de baza din spatele SMQ este de a da nastere unei clase complet noi de motociclete.

SMQ este o motocicleta de strada, usor de pilotat cu manevrabilitate excelenta, foarte usoara si distractiva. Toata lumea va aprecia pilotajul pe SMQ datorita seii pozitionate jos, raportului putere/greutate si latimii reduse.

Husqvarna nu a dezvaluit detaliile tehnice ale modelului insa din fotografii observam ca este echipat cu un motor monocilindru de 450cmc si jante de 17 inch spitate. Design-ul semnat de Raffaele Zaccagnini, este simplu dar original, inspirat parca de cel al motocicletelor dirt-track si trial, insa cu un carenaj al farului cel putin ciudat, acesta fiind aplecat in fata si incorporand radiatorul pentru racirea motorului. Vom reveni cu mai multe detalii.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.