Cauta in stiri

RSS Feed

modele speciale

Husqvarna V1000 GT concept

29.10.2008
Foto ©: MarcusMotoDesign

MarcusMotoDesign, cu sediul in Stockholm - Suedia, este proiectul unui pasionat de motociclete, Marcus Carlsson, care si-a dorit intotdeauna sa construiasca un model cafe-racer dintr-un superbike.

Avand la baza un Suzuki TL1000S si inspirandu-se din design-ul unui road racer Husqvarna de 500 cmc din 1935, acesta a obtinut ceea ce el numeste conceptul Husqvarna V1000 Gran Turismo.

Prototipul V1000 GT este propulsat de motorul v-twin al modelului Suzuki TL1000, ce dezvolta 125 cp, sistemul de evacuare fiind refacut in integime. Furca fata este cea originala de pe TL1000, in timp ce amortizorul spate a fost inlocuit cu unul marca Ohlins.

Marcus Carlsson recunoaste ca au fost necesare in total aproximativ 1.200 de ore de munca pana la rezultatul final, si in functie de interesul altor pasionati pentru motocicleta sa, va hotara daca va scoate pe piata kit-ul de modificare.

Via | Faster and Faster

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.