Cauta in stiri

RSS Feed

custom bike

Hyde Harrier Jubilee Cafe Racer

28.11.2008
Foto ©: Hyde Harrier

Norman Hyde a fabricat tot felul de piese si accesorii pentru motocicletele Triumph inca din 1976. In 1987 a construit primul model Hyde Harrier cu cadru Harris ce putea primi un motor Triumph, in doi sau trei cilindri. Cu ocazia aniversarii a 21 de ani de la aparitia primului modelul Hyde Harrier si a 50 de ani de la lansarea lui Triumph Bonneville,  specialistul in tuning al constructorului britanic, Norman Hyde, impreuna cu firma constructoare de cadre Harris Performance, vor lansa pachetul Hyde Harrier Jubilee.

Construita in jurul motorului cu doi cilindri in linie de 865 cmc, de pe Triumph Bonneville, motocicleta are un cadru complet nou mult mai rezistent, suspensie Ohlins si un design reusit de cafe racer insa partea cea mai buna este faptul ca toate aceste piese pot fi achizitionate de catre orice pasionat.

Tineti minte ca Bonneville a fost ca un Fireblade in zilele noastre" a declarat Hyde. "Prin combinarea motorului actual de Bonneville cu piese noi performante, putem crea o reprezentare moderna a laturii sportive a motocicletei, cu care multi din noi au crescut,” a adaugat britanicul despre acest proiect ce a durat 15 luni de zile.

Hyde va produce motocicleta Harrier Jubilee sub forma de kit, in valoare de 3.995 de lire. Acesta va include: cadru, bascula spate, rezervor, saua tapitata, carena cu blocurile optice si alte piese necesare.
Clientii care pun accentul pe performanta isi pot comanda contracost multiple piese precum evacuarea Harries construita manual, suspensie Ohlins, frane radiale AP Lockheed si carburatoare Keihin. 

Via | Hell For Leather

Bookmark and Share
Parere by Sima Razvan on 02.12.2008
Arata urat, dupa parerea mea, e ca si cum ai lua de xemplu o mobra sau alra comunista si ia pune cateva carene de la o motocicleta carenata de prin ani 80-90... e kitch parerea mea...
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.