Cauta in stiri

RSS Feed

in curand la vanzare

Indian Chief 2009 - O legenda inviata

14.05.2008
Foto ©: Indian Motorcycles

Indian este una dintre cele mai faimoase marci de motociclete care a murit, a fost redresata si apoi a murit din nou. Cel mai vechi constructor de motociclete din America, Indian Motorcycle, este detinut in prezent de catre Stellican Limited ce a achizitionat marca in 2004. Acestia se pregatesc sa scoata pe piata o noua motocicleta Indian Chief 2009.

"A reincepe o afacere este intotdeauna greu dar foarte satisfacator. O marca ca Indian nu a fost creata peste noapte si nu poate fi reinventata peste noapte. Dovada puterii marcii si a devotamentului fondatorilor ei, este ca dupa 50 de ani de inactivitate, numele firmei inca rasuna printre motociclisti" a declarat Stephen Julius, presedintele Indian Motorcycle.

Indian Motorcycle a dat publicitatii primele poze ale noului model Indian Chief 2009 ce va fi disponibil in patru variante. In afara de cea standard, Indian Chief se va prezenta in forma Deluxe, Roadmaster si Vintage. Motocicleta va beneficia de o motorizare ‘Power Plus’ v-twin de 1720cc, racire pe aer si injectie ce va dezvolta 135Nm. Noua configuratie are cadrul realizat din teava tubulara de otel iar cutia de viteze dispune de sase rapoarte. Rotile au dimensiunea de 16'' iar motocicleta va cantari in final 334 kg.

Indian Chief va fi disponibil pe piata nu mai devreme de Craciunul anului 2008 la un pret de 31,000 $. Modelele mai sofisticate cu mai multe accesorii pot costa pana la 35,000 $. Pentru mai multe detalii vizitati site-ul Indian Motorcycle.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.