Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2009

Indian Motorcycle a inceput comercializarea modelelor Chief

23.01.2009
Foto ©: Indian Motorcycle

Indian Motorcycle a inceput recent comercializarea noului sau model Chief 2009, piesa centrala din planul de resuscitare al brandului american. Cu un nou model de business si un produs nou deja disponibil in showroom-uri, a 4-a tentativa de reincarnare Indian ar putea avea succes.

Compania si-a intocmit deja o retea de 6 dealeri in Statele Unite timp ce inca 6 vor deschide portile in curand. Din noua strategie face parte si productia unui volum scazut de motociclete, sub 1000 pe an, insa de o calitate inalta si cu un pret pe masura. Acestea sunt versiuni complet modernizate ale motocicletelor produse la fabrica din Gilroy, California.

Noul model Indian Chief este disponibil in 4 versiuni: Standard, Deluxe, Road Master si Vintage. Diverse accesorii si finisaje fac diferenta intre acestea: versiunea de baza, Standard, are un pret de pornire de 30,999$ in timp ce Vintage, cel mai scump, are un pret de 35,499$. Toate cele 4 versiuni sunt echipate cu motorul V2 "Power Plus" de 1720cmc, racit cu aer, alimentat de injectie si care dezvolta un cuplu generos de 135Nm. Cutia de viteze are sase rapoarte, transmisia finala este pe curea iar printre componentele de top se remarca franele Brembo, cu dublu disc pe fata si monodisc pe spate.

Pentru personalizare, Indian ofera o gama complexa de accesorii, o paleta de 10 combinatii de culori dar si posibilitatea de a alege din mai multe modele de jante si anvelope.

Pentru mai multe detalii si fotografii vizitati site-ul Indian Motorcycle.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.