Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2010

Indian Motorcycle lanseaza Chief Dark Horse si Chief Bomber

13.07.2009
Foto ©: Indian Motorcycle

La jumatate de an de la reinceperea comercializarii motocicletelor Indian, producatorul american Indian Motorcycle adauga doua noi modele in gama Chief: Dark Horse si Bomber

Inspirat de un bombardier din al doilea razboi mondial, Chief Bomber este un model ce va fi produs intr-o editie limitata si va fi disponibil doar pentru un an de zile in doua versiuni de culoare: Military Green si Silver Smoke. Pielea folosita la sea si gentile laterale aduce aminte de gecile folosite de pilotii bombardierelor in timp ce farul, furca si evacuarile laterale sunt finisate in negru mat. Pretul lui Bomber este de 30.999$.

Chief Dark Horse este un model finisat aproape integral in negru mat, dupa reteta celor de la Harley-Davidson, aplicata la Iron 883. Pretul lui Dark Horse este de 27.999$.

Toate modelele Indian Chief sunt echipate cu motorul V2 "Power Plus" de 1720cmc, racit cu aer, alimentat de injectie si care dezvolta un cuplu generos de 135Nm. Cutia de viteze are sase rapoarte, transmisia finala este pe curea iar printre componentele de top se remarca franele Brembo, cu dublu disc pe fata si monodisc pe spate.

Motocicletele Indian sunt disponibile in Europa prin intermediul importatorului francez Paul Chedid.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.