Cauta in stiri

RSS Feed

Modelul va ajunge pe piata la finele anului acesta.

Indian Scout Bobber dezvaluit.

Ciprian | 17.07.2017
Foto ©:

Indian va scoate la vanzare noul Scout Bobber inainte de finele anului 2017.

Are bazele modelului normal Scout de 1133 cmc, fiind capabil sa dezvolte 94 CP si un cuplu de 97 NM. Scout Bobber primeste o suspensie mai joasa si o noua pozitie de pilotat. Ghidonul este in stil "tracker" in timp ce scaritele au fost mutate mai in spate cu 38 mm.

Ben Lindaman, Managerul International de Produs Indian, a spus: "Am introdus Scout Bobber pentru a apropia potentialul client de Indian. Multi piloti de Scout si-au modificat motocicletele in stil bobber pentru a le oferi un stil mai agresiv. Scout Bobber a fost inspirat de la astfel de proprietari iar aceasta noua platforma ofera mai multa personalitate."

"Scout Bobber se focuseaza pe stilul cu un profil low, componente complet negre si performanta marita. Am pus o noua furca fata, noua pozitie de pilotat facandu-te sa te simti ca si cum ai fi conectat cu capabilul motor care dezvolta 94 CP."

Noul model foloseste sasiul de aluminiu de pe Scout, fiind mai usor decat crezi. Cu rezervorul plin, greutatea ajunge la 255 kg.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.