Cauta in stiri

RSS Feed

Indian va vinde 100 editii limitate Jack Daniel's Chieftain.

Indian va vinde 100 editii limitate Jack Daniel's Chieftain.

Ciprian | 14.03.2017
Foto ©:

Indian va lansa 100 editii limitate Jack Daniel's Chieftain iar 10 dintre acestea vor sosi in Europa.

Daca iti place bourboun-ul si cruiserele americane, trebuie sa stii ca va fi expus astazi la ora 18:00 in Marea Britanie la “micutul” pret de 35.000 euro, cu toate taxele incluse.

Motocicletele au fost produse in colaborare cu Jack Daniel’s si dezvoltate din punct de vedere exterior de catre Klock Werks Kustom Cycle, vopsite fiind manual. Acestea vor fi distribuite in august.

Fiecare motocicleta va veni cu steagul Americii si cu o inscriptie pe lemn cu Jack Daniel’s care include numele proprietarului, numarul motocicletei si VIN-ul.

Motocicletele vin cu o garantie de 2 ani, nelimitata din punct de vedere al KM si un card de membru Indian Motorcycle Rider Group (IMRG) valabil un an.

Motocicleta primeste faimosul logo Jack Daniel’s “Old No 7”, saua tapitata JD si diverse imbunatatiri premium precum sistem de iluminare cu LED, parbriz ajustabil electric si un sistem de sunet capabil.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.