Cauta in stiri

RSS Feed

custom bike

Inedit: Ducati Monster transformat in Desmosedici RR

18.12.2008
Foto ©: 916bruno

Odata cu Ducati Desmosedici RR, visul unei adevarate replica MotoGP a devenit in sfarsit realitate, insa pretul sau de 62.000 euro dar si faptul ca a fost construit in doar 1500 de exemplare, l-a facut sa ramana la stadiul de vis pentru foarte multi pasionati.

Un francez foarte pasionat a avut o idee inedita si si-a creat singur visul. Acesta a transformat motocicleta sa Ducati Monster S4R intr-o replica Desmosedici RR.

Dupa cum se vede din fotografii, munca depusa a fost extraordinara: acesta a inceput cu schite la mana si randari 3D pentru a analiza posibilitatile de integrare ale carenelor pe modelul naked. In etapa urmatoare a lucrat prin modelare in lut pentru a putea obtine matritele necesare realizarii carenajului din fibra. De remarcat este si nivelul inalt al finisarii care pe alocuri il depaseste pe cel al originalului.

Desi nu are un V4 de 200cp, replica francezului are un motor cel putin respectabil de 128 cai si un cuplu de 103Nm. Cu siguranta nu arata si nu performeaza la fel de bine precum originalul insa rezultatul este cel putin extraordinar si trebuie apreciata pasiunea enorma care sta la baza construirii acestui unicat.

Galeria completa contine aproape 200 de fotografii si poate vi vizualizata aici.

Via | Moto22

Bookmark and Share
Bravo! by gigel80 on 23.12.2008
Asa da pasionat moto! Cata munca a depus omul, e incredibil iar rezultatul e pe masura!
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.