Cauta in stiri

RSS Feed

A fost dezvaluita prima motocicleta electrica austriaca!

Johammer J1 - specificatii si preturi

Ciprian | 18.04.2014
Foto ©:

Cand am vazut ultima oara aceasta motocicleta, purta denumirea de “Biiista” (da, ai citit bine, cu 3 de “I”) si chiar daca numele este trecut pe laterale, versiunea de productie va fi sub denumirea de “Johammer J1”.

Motocicleta electrica austriaca a fost prezentata acum 2 ani, de atunci s-au adus multiple imbunatatiri.

Pe atunci, autonomia acumulatorilor era de 100 km, acum a ajuns la 150 km pentru versiunea de 8.3 kWh, ce poate fi reincarcata in 2 ore si jumatate. Cea mai scumpa versiune are o autonomie de 200 km – 12.7 kWh.

Prototipul are o greutate totala de 140 kg, dar versiunea de productie va avea 159 kg, respectiv 178 kg pentru cea mai scumpa versiune.

Cele 2 versiuni dezvolta o putere de 14 CP, insemnand o viteza maxima de 120 km/h.

Din punct de vedere tehnic motocicleta este interesanta, dar exteriorul este foarte “ciudat”. Ne asteptam ca versiunea de productie sa aiba un nou styling.

Pretul pentru versiunea standard, cu autonomie de 150 km va costa 23.000 euro, iar cealalta versiune va fi 25.000 euro. Ouch.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.