Cauta in stiri

RSS Feed

test drive

Josh Coppins testeaza YZF 250F 2010

29.07.2009
Foto ©: Yamaha Motor Europe

Pilotul Yamaha MX Josh Coppins a avut ocazia saptamana trecuta sa testeze noul model YZF 250F 2010 pe solicitantul circuit olandez New Seven Hills din localitatea Berghem.

Coppins a ramas vizibil impresionat de aceasta motocicleta care are un nou cadru bilateral din aluminiu si elemente precum radiatorul de racire si rezervorul de combustibil redistribuite pentru a obtine un centru de greutate mai adecvat.

Suspensia motocicletei a fost imbunatatita, lucru remarcat si de pilotul din Noua Zeelanda, iar motorul in patru timpi DOHC de 250 cmc ofera acum o putere mai liniara pentru a putea fi exploatat mai eficient.

"Aceasta a fost prima data cand am vazut si eu noul YZF 250F," a declarat Coppins. "Trebuie sa zic ca Yamaha a facut o treaba minunata. Ultimul 250F s-a schimbat destul de mult ceea ce a fost o surpriza pozitiva pentru mine. Noua motocicleta are un aspect complet nou care este rapid si agresiv. Schimbarile tehnice sunt de asemenea importante, chiar mi-a facut placere sa o pilotez."

"Chiar daca pilotam varianta stock, parca era un 125, foarte usor, manevrabil si distractiv. Comparata cu 250-ul anterior, noua motocicleta se simte si suna a fi mult mai puternica si chiar este mai usor de luat viraje cu ea."

Yamaha YZF 250F 2010 va fi disponibila in toata reteaua de dealeri autorizati Yamaha din Europa incepand cu luna august a acestui an.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.