Cauta in stiri

RSS Feed

editii limitate

JvB-moto Scrambler - Un allrounder cu stil

19.05.2008
Foto ©: JvB-moto

Idea din spatele acestui model, este de a avea o motocicleta simpla, usoara, robusta si potrivita pentru orice fel de drum. Preluand linii de design de la scramblere clasice Ducati din anii 70, JvB moto Scrambler se vrea a fi un allrounder minimalist foarte placut de pilotat.

Motocicleta este bazata pe un Ducati Monster de 1000cc. Cantareste doar 170 kilograme iar motorul desmo in 2 cilindri si racit cu aer dezvolta 95 de cai putere. Diverse parti din fibra de carbon si kevlar au fost folosite la constructia motocicletei.

JvB-moto Scrambler este lucrarea pasionatului german Jens vom Brauck, care va fii incantat sa construiasca una la fel si pentru tine daca iti place. Cumparatorii pot specifica propria lista de componente astfel ca preturile variaza pentru fiecare model produs. Pentru a vedea mai multe din creatiile lui Brauck, vizitati site-ul lui aici.

Via | Faster and Faster

Bookmark and Share
asta da scrambler by izi on 21.05.2008
asa da... asta e un Ducati pt mine Ca de altfel si HM si M696... si 848 si M S4rs si... toate :D
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.