Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2009

Kawasaki ER-6N si ER-6F 2009 - primele fotografii oficiale

21.09.2008
Foto ©: Kawasaki

Kawasaki ER-6N si ER-6F au la baza acelasi cadru, roti si suspensii dar pentru 2009 s-au efectuat schimbari importante la capitolul aspect. Modelul ER-6F are un carenaj complet nou mai agresiv reusind astfel sa faca legatura cu motocicletele supersport din gama Kawasaki. Noul ER6-N a suferit si el modificari pozitive de design desi acum seamana un pic cu KTM 690.

Kawasaki nu a dezvaluit prea multe informatii tehnice ale noilor modele, planuind sa faca acest lucru pe 8 octombrie la Salonul Moto Intermot din Cologne. Ce putem banui este ca nu vor fi schimbari majore la capitolul motor, cel in doi cilindri de 649cc utilizat in prezent fiind unul de succes.

Dupa cum s-a putut observa si in aceste spy shots, noile modele nu au primit furca fata upside-down de la fratele mai mare Z750. Kawasaki ER-6N si ER-6F 2009 vor fi disponibile in verde, portocaliu metalizat, alb si albastru metalizat.

Bookmark and Share
Frumos noul ER6-F by Gigel80 on 21.09.2008
Mult mai agresiv, cred ca o sa fie un hit in vanzari. Asa putea sa arate si zx-10r.
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.