Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2010

Kawasaki imbunatateste GTR 1400

05.10.2009
Foto ©: Kawasaki

Producatorul japonez Kawasaki a adus o serie de imbunatatiri noului GTR 1400, realizand unul din cele mai avansate modele din punct de vedere tehnologic ale clasei super touring.

Sistemul de control al tractiunii KTRC dezvoltat de Kawasaki maximizeaza aderenta anvelopei spate chiar si in cele mai dificile imprejurari. In plus, sistemul de franare K-ACT aflat la a doua generatie ofera performante sporite si doua posibilitati de setare.

Parbrizul este mai inalt si poate fi reglat electronic iar manerele incalzite vin ca dotare standard. Noul carenaj are un design mai agresiv si contribuie la disiparea eficienta a caldurii degajate de puternicul propulsor.

GTR 1400 dispune de un indicator Eco Ride ce arata pilotului cand consumul de carburant este optim, dupa caz putand fi selectata optiunea Fuel Economy Assistance Mode ce controleaza injectia pentru a deplasare cat mai economica. Aceasta poate fi activata / dezactivata cu usurinta cu ajutorul unui buton, pozitionat pe comenzile mansonului stang.

Motocicleta va fi disponibila in doua versiuni de culoare: Graystone / Flat Super Black si Candy Neptune Blue / Flat Super Black.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.