Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2009

Kawasaki KX 450F 2009 cu sistem EFI

18.06.2008
Foto ©: Kawasaki

Cu un design modificat semnificativ, un nou motor echipat cu EFI (Electronic Fuel Injection), cadru mai usor si imbunatatiri la capitolul fiabilitate, KX 450F este o motocicleta de competitie complet noua dar cel putin la fel de performanta ca predecesorii sai. Desi se afla la cea mai insemnata transformare de la debutul din 2006, Kawasaki spera ca injectia electronica impreuna cu kick-starterul sa duca la combinatia perfecta de putere, greutate redusa si manevrabilitate.

Conceput special pentru motocross, noul sistem EFI nu necesita prezenta unei baterii, motorul putand fi pornit folosind numai curentul generat prin actionarea kick-starterului. Lipsa unui acumulator electric reduce din greutatea totala a motocicletei in timp ce prezenta injectiei electronice asigura o pornire usoara de fiecare data. Raportul de compresie a fost marit de la 12.0 la 12.5:1 fapt ce va contribui la performante sporite. Pe langa pompa de benzina din aluminiu, esapamentul din titan si multe alte imbunatatiri, Kawasaki KX 450F 2009 are fata de modelul actual un cadru mai usor cu 0.81 kg.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.