Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2010

Kawasaki lanseaza KLX 110 si KLX 110L

06.10.2009
Foto ©: Kawasaki

Studiile efectuate de Kawasaki in legatura cu popularul KLX 110 pentru copii au indicat faptul ca acesta este utilizat si de adolescenti, prin urmare producatorul japonez a imbunatatit modelul standard si a dezvoltat KLX 110L pentru a doua categorie de varsta.

Noul KLX 110L beneficiaza de o sa cu 48 de milimetri mai inalta datorita furcii fata care are 61 de milimetri in plus si monoamortizorului spate ce ofera o cursa de 130 mm. Intregul sistem de suspensie a fost intarit pentru a face fata utilizatorilor mai grei.

Varianta standard Kawasaki KLX 110 se concentreaza in continuare in jurul copiilor, ambreiajul centrifugal ramanand o caracteristica forte a acestui model.

Ambele motociclete dispun de starter electric, o noua cutie de viteze in 4 trepte (pana acum era in 3) si de un propulsor monocilindric in patru timpi de 111 cmc (SOHC, 2 valve) care dezvolta cu 15% mai multa putere si cuplu motor.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.