Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2009

Kawasaki lanseaza Ninja ZX-6R 2009

21.09.2008
Foto ©: Kawasaki

Kawasaki a revizuit modelul ZX-6R pentru 2009, cu schimbari de stil, un cadru revazut, o bascula mai solida, un motor setat pentru a dezvolta mai multa putere in turatii joase si medii si o reducere in greutate de 10 kg.

Cea mai mare noutate o reprezinta furca fata USD cu jambe de 41mm marca Showa ce incorporeaza tehnologia Big Piston Front. Rezultatul, conform celor de la Kawasaki, este o manevrabilitate mai buna si o utilizare mai fina. A fost adaugat si un amortizor de ghidon Ohlins ca dotare standard.

Dupa cum s-a observat si in aceste spy shots, noul Ninja ZX-6R 2009 are un design foarte asemanator cu cel al lui ZX-10R 2008, exceptie facand semnalizarile incorporate in oglinzi, pe buna dreptate contestate de fanii marcii, farurile usor modificate si evacuarea finala. Sistemul de admisie si cel de evacuare este complet regandit.

Suspensia spate ramane aceeasi si anume Kawasaki Bottom-Link Uni-Trak monoshock pe gaz complet reglabila. Noul ZX-6R dispune de frana fata cu dublu disc petala de 300mm si etriere cu patru pistonase montate radial. Frana spate este asigurata de un disc de 220mm si etrier cu un singur pistonas.

Kawasaki ZX-6R Ninja 2009 va fi disponibil in verde, negru metalizat si albastru metalizat la un pret recomandat de producator de 9,799 usd.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.