Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2010

Kawasaki lanseaza noul Z1000 2010

05.10.2009
Foto ©: Kawasaki

Kawasaki relanseaza legendarul Z1000 printr-un model complet nou pentru 2010. Noul streetfighter este proiectat de la zero, neavand nimic in comun cu actualul model de pe piata.

In loc sa se axeze pe viteza si performante extreme, la dezvoltarea noului Z , Kawasaki s-a concentrat pe placerea pilotajului unei motociclete sport pe strada. Un alt aspect urmarit a fost realizarea unui impact vizual cat mai puternic. Japonezii au reusit astfel sa indeplineasca dificila sarcina de a imbunatati designul apreciat al seriei Z, acesta devenind acum nu doar mai agresiv dar si mult mai dinamic.

Daca din 2007 pana in prezent Z1000 a fost echipat cu un propulsor de 953 cmc, acum inginerii niponi au dezvoltat un nou motor cu patru cilindri in linie insa de 1.043 cmc. Acesta dezvolta 138cp si 110 Nm, valori semnificativ mai mari decat cele ale vechiului propulsor.

Special pentru noul Z, Kawasaki a dezvoltat si un nou cadru din aluminiu, mai compact si cu 30% mai rigid. Acesta a determinat o mai buna centralizare a maselor, motocicleta fiind acum mai agila si avand o manevrabilitate mai buna si mai precisa. Greutatea la plin este de 218kg, respectiv 221kg pentru versiunea cu ABS.

Kawasaki Z1000 2010 este disponibil in 3 optiuni de culoare:
- Pearl Stardust White / Candy Burnt Orange
- Metallic Chestnut Brown
- Metallic Spark Black / Atomic Silver

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.