Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2011

Kawasaki prefigureaza viitorul ZX-10R

21.06.2010
Foto ©: Kawasaki

Kawasaki a dat publicitatii o imagine si un videoclip ce prefigureaza viitoarea generatie a superbike-ului Ninja ZX-10R, ce va fi dezvaluit la sfarsitul acestui an si va ajunge pe piata in 2011.

Producatorul japonez a ales sa nu respecte deja traditionala regula de inlocuire la fiecare doi ani tocmai pentru ca pregateste o motocicleta complet noua, ce va avea nu doar obiectivul de a ajunge in top-ul clasei, dominata in prezent de noul BMW S 1000 RR, dar si acela de a castiga Campionatul Mondial de Superbike. Ultima data cand o motocicleta Kawasaki a cucerit titlul Superbike a fost in 1993, cand pilotul american Scott Russel a devenit campion mondial la bordul unui Ninja ZXR 750.

Noul Ninja ZX-10R se afla in prezent in plin proces de dezvoltare si va fi testat oficial pentru prima data pe circuitul japonez Suzuka, in data de 7 iulie 2010. Motocicleta va avea un design radical schimbat, prefigurat de schita oficiala alaturata, un nou motor, cadru nou, suspensie noua dar si tehnologii inovative, conform celor de la Kawasaki.

Mai multe informatii vor fi disponibile in viitorul apropiat pe site-ul dedicat Kawasaki Challenge.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.