Cauta in stiri

RSS Feed

modele 2010

Kawasaki dezvaluie noul Versys 2010

05.10.2009
Foto ©: Kawasaki

Kawasaki a anuntat astazi noutatile principale pentru anul viitor. Din acestea face parte si noul allrounder Versys, ce a primit un facelift complet fata de modelul actual.

Versys este un motocicleta usor de pilotat, laudata pentru caracterul sau versatil si care poate acomoda o varietate de stiluri de pilotaj. Schimbarile de aspect se remarca la partea frontala, unde carenajul si noul far au un aspect total diferit, mai modern si mai masculin. Senzatia generala a noului design este de robustete, fapt pozitiv avand in vedere categoria dual sports din care face parte Versys. Japonezii au declarat ca s-a ameliorat mult si calitatea finisajelor.

Multiple alte schimbari imbunatatesc noul model: manerele pasagerului sunt de dimensiuni mai mari, oglinzile au o forma mai moderna dar si vizibilitate mai buna, scaritele au fost reproiectate pentru a reduce vibratiile, parbrizul este reglabil in trei trepte iar stopul este acum cu leduri. In plus, Versys va avea disponibile ca accesorii genti laterale, protectii de ghidon, mansoane incalzite, parbriz touring si priza de 12v. ABS-ul este disponibil optional.

Din punct de vedere tehnic Versys se prezinta neschimbat, acesta fiind propulsat de acelasi motor cu 2 cilindri in linie de 64 cp si 61Nm. Modelul va fi prezentat pentru prima data publicului la salonul EICMA 2009 si va disponibil in doua variante de culoare, galben si negru.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.