Cauta in stiri

RSS Feed

modele viitoare

Kawasaki va lansa noul ZX-10R in 2010

04.10.2009
Foto ©: Kawasaki

Kawasaki a amanat pentru sfarsitul lui 2010 lansarea noului superbike ZX-10R deoarece dezvolta un model radical diferit de cel existent, anunta in luna iulie 2009 publicatia britanica MCN.

Compania japoneza a ales sa nu respecte deja traditionala regula de inlocuire la fiecare doi ani a superbike-ului sau tocmai pentru ca pregateste o motocicleta complet noua ce va avea obiectivul de a castiga Campionatul Mondial de Superbike.

Chris Vermeulen, ce tocmai s-a alaturat echipei Kawasaki World Superbike, vine acum sa confirme acest fapt: "Este o intelegere foarte buna si sunt incantat din punct de vedere tehnic ca voi fi alaturi de Kawasaki, sa concurez si sa dezvolt motocicleta anul viitor si apoi sa ies in 2011 pe noua motocicleta."

"World Superbike va fi principalul lor proiect, ei se retrag din MotoGP si nu vor mai sustine o echipa AMA sau una in Campionatul Australian SBK - acest program WSB este locul unde se vor afla toti inginerii si banii lor. Nu au castigat in WSB de multa vreme si isi doresc foarte mult sa se impuna in curse. Sustinerea financiara si resursele sunt foarte bune pentru acest proiect," si-a motivat australianul alegerea.

Principalul obiectiv va fi sa castig campionatul in 2011 cu noua motocicleta. Asta nu inseamna ca nu vom incerca asta si anul viitor. Kawasaki are un plan foarte bun.

Cu un astfel de obiectiv ambitios, este clar ca japonezii de la Kawasaki isi vor concentra toate eforturile pentru a putea dezvolta un superbike capabil de victorii. Ramane doar sa asteptam aparitia noului ZX-10R de la sfarsitul lui 2010.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.