Cauta in stiri

RSS Feed

editii speciale

Kawasaki prezinta Vulcan 900 Custom SE

09.02.2009
Foto ©: Kawasaki

Urmand modelul proaspat lansatelor Harley-Davidson 883 Iron si Buell XB9SX, producatorul japonez Kawasaki a hotarat sa adopte aceeasi solutie utilizand culoarea neagra pentru a realiza o editie speciala a cunoscutului cruiser Vulcan 900 Custom.

Motocicleta este practic aceeasi din punct de vedere tehnic neexistand schimbari in ceea ce priveste motorul, suspensia, sistemul de franare, sau alte componenete de baza. Aspectul este unul mai agresiv, motorul, esapamentul si filtrul de aer de culoare neagra contrastand puternic cu rosul capacelor de chiulasa.

Kawasaki Vulcan 900 Custom SE are o schema de culoare cu elemente tribale din portocaliu si alb, putand fi recunoscut dupa noul logo al modelului special realizat pentru a se diferentia de varianta standard.

Aceasta editie speciala poate fi deja achizitionata la pretul de 8.150 de euro, deloc mare pentru un model nou personalizat.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.