Cauta in stiri

RSS Feed

modele custom

Kawasaki Z750 Redluxe de la Ad Koncept

Paul Lozba | 10.03.2009
Foto ©: Ad Koncept

Kawasaki Z750 Redluxe este ultima creatie a companiei AD Koncept, specializata in tuning-ul moto. Z750 a fost in 2008 cea mai vanduta motocicleta din Franta si a devenit subiectul multor transformari realizate de diverse companii de tuning.

Numai in portofoliul AD Koncept regasim 3 modele diferite de Z750. Streetfighter-ul Z750 Redluxe are un look unic si se prezinta cu o lista impresionanta de componente aftermarket: semnalizari, oglinzi, ghidon, mansoane si capete ghidon de la Rizoma, furtunase frana din otel, furca si etriere de la Kawasaki ZX-6R, capace laterale din carbon, capac monopost, aripa spate si grila radiator de la Motax, evacuare finala SC Project din carbon si bugspoiler.

Dupa cum ne-au obisnuit francezii, paintjob-ul este unul foarte atractiv si este realizat in 2 culori, rosu/negru. Pretul unui astfel de model custom incepe de la 10.809 €. Pentru mai multe detalii, accesati site-ul AD Koncept.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.