Cauta in stiri

RSS Feed

modele custom

Kawasaki Zephyr de la Wrench Monkees

20.02.2010
Foto ©: Wrench Monkees

Kawasaki Zephyr 750 este o motocicleta naked retro, fabricata intre anii 1992-1998, ce are un aspect puternic inspirat de cel al legendarului Z1. Danezii de la Wrench Monkees, specialisti in customizarea modelelor clasice, au creat o superba versiune cafe racer a acestuia.

Prin doar cateva modificari, Zephyr a capatat un aspect radical diferit de cel standard. Se remarca in mod special noua parte posterioara mult mai scurta, ce cuprinde saua cu un singur loc, dar si culoarea negru mat, cu care au vopsite aproape toate componentele motocicletei.

Ghidonul inalt a fost inlocuit cu doua semighidoane joase iar un turometru compact de la Motogadget, ce include si un vitezometru electronic, a luat locul bordului cromat original. In plus, danezii au mai modificat evacuarile finale, aripa fata si au montat pe jantele originale un set anvelope supermoto, ce dau un aer rebel modelului.

Pentru mai multe fotografii dar si alte creatii originale, accesati site-ul Wrenchmonkees.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.