Cauta in stiri

RSS Feed

modele viitoare

ZX-10R 2011 in actiune la Suzuka

07.07.2010
Foto ©: Kawasaki

Acestea sunt primele fotografii cu noul Ninja ZX-10R 2011 in actiune, pe circuitul Suzuka din Japonia, date publicitatii azi de constructorul japonez.

Pilotii Hidemichi Takahashi si Akira Yanagawa participa la primul test oficial de doua zile cu noul superbike Kawasaki, in vederea obtinerii informatiilor pretioase pentru departamentul R&D.

In urma testului de azi, Takahashi s-a declarat multumit de noua motocicleta, in ciuda conditiilor meteo dificile, iar Yanagawa va testa maine, 8 iulie. Acesta din urma a participat in World Superbike in perioada 1997-2002, cel mai bun rezultat al sau fiind locul 4 in clasamentul general din 1997, concurand pe o motocicleta Kawasaki ZX-7R. Mai multe teste vor avea loc in lunile urmatoare.

Kawasaki isi pregateste intens noul superbike in vederea participarii in sezonul 2011 al Campionatului Mondial de Superbike.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.