Cauta in stiri

RSS Feed

noutati EICMA

KTM dezvaluie cross-ul 350 SX-F Factory

12.11.2009
Foto ©: KTM

Pe langa Proiectul 125, KTM a mai prezentat la standul sau de la EICMA o versiune de pre-productie a viitorului 350 SX-F Factory, un cross in 4 timpi, foarte apropiat de cele de competitie. Prin acest model, specialistii din Mattighofen - Austria vor sa defineasca un nou concept in motocros.

Este binecunoscuta implicarea intensa a constructorului austriac in competitiile sportive, fie ca e vorba de campionate de motocros, enduro sau competitii rally-raid. Multiplul campion mondial de motocros Stefan Everts este seful echipei noului proiect, ce are ca scop dezvoltarea unui nou concept de cros cu motor de 350cmc, injectie electronica si suspensie spate cu sistem de parghii. Everts isi va pune la dispozitie imensa experienta pentru a duce la bun sfarsit acest proiect, in cel mai mic detaliu, si a obtine ceva cu adevarat special.

Noul cross se vrea a fi motocicleta revolutionara ce va combina avantajele oferite de fiecare dintre cele doua clase consacrate, 250 si 450cmc. Aceasta va putea concura, conform regulamentului, in Campionatul Mondial MX1, destinat in prezent motoarelor de 450cmc.

KTM nu a dezvaluit detaliile tehnice ale viitorului model insa declarat ca acesta este o reinterpretare radicala a conceptelor existente, ce are ca obiective principale succesul maxim in competitii si satisfactia clientilor.

Bookmark and Share
 

Spune-ti parerea

 
 
 
 
 
 

Avertisment
Autorul comentariului va fi singurul responsabil de continutul acestuia si isi va asuma eventualele daune, in cazul unor actiuni legale impotriva celor publicate.
Va rugam sa nu folositi un limbaj indecent.